Keuken met vrijstaand kookeiland Nobilia Riva LineN ca. 120 / 214 x 117 / 180 cm, front: beton grijs repro, werkblad: zijdegrijs

Inclusief RVS-inbouwoven Laurus LEB3 Energieklasse A, keramische kookplaat Laurus LCA600, RVS-eilandschouw Elica JOYE INSEL-A Energieklasse A, koelkast Laurus LKG88E Energieklasse E, RVS-inbouwspoelbak Rodi Okio Line 85 Deep, onderkast met uittrekinterieur, wandkast met segmentglasdeuren, wandborden, onder-schappenkast.
Energie-efficiëntieklasse Spectrums: ovens, afzuigkappen, fornuizen A+++ - D, vaatwassers, koel-/vrieskasten A - G en verlichting A++ - E.

ophaal prijs 5.995 €

Beton is ín ... en een echt blikvanger.

Met deze trend lukt het schijnbaar het onmogelijke, want hij combineert wat vroeger als oncombineerbaar gold. Met zijn industriële charme ziet beton er trendy en eigentijds uit, maar tegelijkertijd tijdloos elegant. Minimalistisch, stijlvol, kwaliteitsvol: geen enkel materiaal roept zoveel passie op. Ook voor de styling van moderne woonruimtes is hij met zijn coole look een geslaagde keuze.

Een greeploze keuken.

Het strakke design van een greeploze keuken maakt dat deze goed is te combineren met uw woonkamer. Het geeft een elegante uitstraling aan uw keuken.

Happy family kitchen.

Poppetjes van deeg maken, koekjes uitsteken of ingrediënten voor de soep in de pan door elkaar roeren: ook voor de kleintjes is het groot feest om in de keuken mee te mogen helpen. In de gezinskeuken bruist het van het leven en gaat het er niet zelden uiterst turbulent aan toe! Dan kan het wel eens lastig zijn om het overzicht te bewaren.

Genieten rond het kookeiland, waar gesprekken en gerechten ontstaan.

Opbergruimte in elke hoek, met onze ideeën haalt u er het meeste uit!

Al het keukengerei heeft zijn eigen plek en zelfs de lades zijn handig ingedeeld! Schotels, bakvormen, potten, handdoeken: alles binnen handbereik. Levensmiddelen, bakingrediënten, kruiden, keukengerei, servies en nog veel meer... Wat hoort er allemaal thuis in een keuken? Om ervoor te zorgen dat alles zijn vaste plek heeft en altijd binnen handbereik is, hebt u heel veel opbergruimte nodig... en een slimme oplossing.